Algemeen

Mijn 10 mooiste wandelroutes van 2020

2020 was een goed wandeljaar. Het was het jaar waarin ik begon met het lopen van het Drenthepad, ik heb er ondertussen 241 kilometer opzitten wat betekent dat ik over de helft ben! Ook heb ik even lopen rekenen en blijk ik in 2020 maar liefst 475 kilometer aan wandelroutes gelopen te hebben. En dat zijn alleen de wandelingen waar ik een blog over geschreven heb! (Want ik struinde natuurlijk nog veel meer kilometers door de natuur maar die heb ik niet bijgehouden.) Van de wandelroutes die ik afgelopen jaar liep heb ik zeker wat favorieten en die deel ik graag met jullie. Op naar een mooi 2021, waar er veel gestruind mag worden!


Gasselterveldroute

4.5 km


De meest gelezen blog van 2020 en terecht! Je waant je hier op een tropisch eiland en in Scandinavië tegelijk!


Trage Tocht Hooghalen

15 km


Mijn persoonlijke favoriet omdat je je hier echt in de middle of nowhere waant.


N70 natuurwandelroute

16 km


De zomervakantie brachten we noodgedwongen door in Nederland maar met deze wandelroute voelde het even alsof ik terug was in het Zwarte Woud.


Veenpluisroute

7 km


Na publicatie appte maar liefst 3 vriendinnen mij dat ze deze wandelroute ook gelopen hadden. Het is ook gewoon zo’n mooie wandelroute!


Koelevaartsveen

6.5 km


De wandelroute die mij wist te verrassen door zijn schoonheid.


Posbank en Onzalige Bossen

12 km


2020 was ook het jaar waarin ik mijn moeder voor het eerst liet kennis maken met de Posbank en de Onzalige Bossen. Een must walk.


Wolvenspoor

5km


Maar liefst 2 keer liep ik deze wandeling het afgelopen jaar. Het is ook gewoon zo’n mooie wandelroute!


Evertsbos

5km


Het Evertsbos werd in 2020 mijn favoriete ‘buurt’ bos. In de zon, in de mist in de regen, het blijft hier prachtig.


Strubben Kniphorstbosch

9 km


Ik kreeg bijna tranen in mijn ogen tijdens deze wandeling. WAT was het hier mooi. Hij staat voor 2021 weer op de planning om samen met mijn moeder te lopen. Deze schoonheid moet zij ook ervaren. (En jij ook!)


‘Heide en Vennen’

4km


De laatste wandelroute die ik liep in 2020 en wat een mooie afsluiter van het jaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s