Algemeen

Mijn 10 mooiste wandelavonturen van 2021

2021, wat een jaar. Het was het jaar waarin ik de laatste etappes van het Drenthepad liep, voor het eerst met mijn licht gewicht trekkerstentje op pad ging, eens verder keek dan mijn favoriete wandelprovincie Drenthe en natuurlijk het jaar waarin ik een puppy kreeg! Tot september liep ik regelmatig wandelroutes van 10+ kilometers, sinds de komst van Maeve moest ik dat ineens terug brengen naar 3.5 kilometer max. Dat was even wennen zeg. Maar ook met Maeve maakte ik nog een aantal prachtige wandelingen in 2021. Dit is mijn lijstje van mijn 10 mooiste wandel (en kampeer) avonturen van 2021. Dat er maar vele mogen avonturen mogen volgen.


Natuurkampeerterrein Borger


2021 was het jaar waarin ik naast wandelavonturen ook kampeeravonturen beleefde. In Borger werden ik en mijn tent ontgroent.


Drenthepad Hooghalen-Beilen

19 km


2021 was ook het jaar waarin ik het Drenthepad afsloot. WAT een ervaring was dat zeg.


wandelroute Sauwerd

Sauwerd

7 km


Er lag sneeuw in februari en dus trok ik mijn eigen provincie in en ontdekte via het wandelroutenetwerk Groningen Sauwerd.


3x wandelen nabij ’t Nije Hemelriekje


In 2020 was de Gasselterveldroute mijn best gelezen blog. In 2021 ontdekte ik 2 andere wandelroutes daar en samengevoegd werden ze mijn best gelezen blog van 2021.


Austerlitz wandeling

Trage Tocht Austerlitz

17 km


Austerlitz was DE reden waarom ik in het voorjaar van 2021 afreisde naar de Utrechtse Heuvelrug voor een mini wandelvakantie en het stelde niet teleur.


Sprokkelspoor

6.5 km


Een geheimzinnige route, waar op locatie en online niks over te vinden is. Het enige dat ik wist: volg de witte mieren. Dat was pas avontuur!


ANWB landgoederenroute Eelde

17 km


Eindelijk liep ik de ANWB route langs alle landgoederen van Eelde. Een beetje veel asfalt, maar de landgoederen maakten veel goed.


De Duintjes Garderen

5.8 km


Ook dit jaar wandelde ik op de Veluwe. Dit keer tijdens het vrijgezellenweekend van mijn beste vriendin. De Duintjes route bleek een schot in de roos.


Bakkeveen

3.5 km


Ik ontdekte dat Friesland meer was dan water en een open vlakte. Ik maakte een heerlijke wandeling op nog geen half uur rijden van de stad in Bakkeveen.


Westerbroek

4 km


Mijn afsluitende winterwandeling van 2021. Bevroren wandelpaden, ijs en een waterig zonnetje. Genieten zo dichtbij de stad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s