Wandelroutes in Utrecht

Wandelen over de Utrechtse Heuvelrug staat garant voor veel plezier. Ontdek de eindeloze bossen rondom Austerlitz, de prachtige wandelpaden op Landgoed Den Treek – Henschoten en klim naar het hoogtepunt van de Kaapse Bossen in Doorn. Er is zoveel te ontdekken in de provincie Utrecht. Op deze pagina vind je de wandelroutes die ik al ontdekt heb.


Wandelroutes

op alfabetische volgorde

 • Austerlitz Franse Put ~ 4km

  Austerlitz Franse Put ~ 4km

 • Austerlitz Heuvelrugroute ~ 17km

  Austerlitz Heuvelrugroute ~ 17km

 • Doorn Hoogtepunten Kaapse Bossen ~8.5km

  Doorn Hoogtepunten Kaapse Bossen ~8.5km

 • Maarn Koeheuvels ~ 6.5km

  Maarn Koeheuvels ~ 6.5km

 • Maarn Quatre Bras ~ 11km

  Maarn Quatre Bras ~ 11km

 • Soesterduinen ~5.5km

  Soesterduinen ~5.5km


Wandelvakantie Utrechtse Heuvelrug

Mini wandelvakantie op de Utrechtse Heuvelrug

In 2019 ging ik op een mini wandelvakantie op de Veluwe. Ik verbleef voor het eerst in een trekkershut op camping Beek en Hei in Otterlo. In de drie dagen dat ik er was liep ik 4 wandelingen en zette ik voor het eerst voet in Nationaal Park de Hoge Veluwe. Het was een hele ervaring, eentje die voor herhaling vatbaar was. Dus besloot ik in de eerste maand van…