Knopenrondjes


Wat zijn Knopenrondjes

Knopenrondjes zijn rondwandelingen gemaakt op basis van het lokale wandelnetwerk en hebben een lengte variërend tussen de 5 en 10 kilometer. Deze wandelroutes zijn volledig bewegwijzerd waardoor je zonder al te veel technologische snufjes op pad hoeft.

De Knopenrondjes zijn een initiatief van Wandelzoekpagina en Rutger Burgers en worden samengesteld door verschillende routemakers in heel het land. Bijna elke provincie in Nederland heeft ondertussen een eigen wandelnetwerk en daarmee breiden de Knopenrondjes zich in rap tempo uit.

Waar vind je de Knopenrondjes

Je vindt de Knopenrondjes op www.wandelzoekpagina.nl/knopenrondjes Elk Knopenrondje heeft een eigen routebrochure en GPS track. In de routebrochure vind je een overzicht van de knooppuntnummers, een kaartje en praktische informatie als parkeergelegenheid, openbaar vervoer (bij beschikbaarheid), bezienswaardigheden en meer. Omdat hier tijd in gaat zitten zijn de Knopenrondjes alleen te downloaden middels een Wandelzoekpagina abonnement (€13.50 per jaar) of je koopt een losse wandeling voor €2.50.


Jouw routemaker in de provincie Groningen en op de Hondsrug Drenthe.

Sinds oktober 2022 ben ik routemaker van Knopenrondjes in de provincie Groningen en op de Hondsrug in Drenthe. Hieronder vind je de Knopenrondjes die ik gemaakt heb. Lijkt het je leuk om een keer mee te wandelen als ik op proefwandeling ga voor een Knopenrondje? Of heb je interesse in een op maat gemaakt Knopenrondje voor je bedrijf? Neem dan contact met mij op.


Mijn Knopenrondjes:

Appèlbergen

7 km

Drouwenerveld

8 km

Trimunt

8 km

Ekenstein

8 km

Smeerling

7 km

Lauwersoog

7 km

Exloo

7 km

Wedde

8 km

Westerbroek

8 km