Kampeeravonturen

Je hoeft niet ver en vele dagen van huis om avonturen te beleven. 1 nachtje kamperen levert mij al een heus vakantiegevoel op. “Wat een gedoe om 1 nachtje te kamperen” denk je misschien, maar niks is minder waar. Hoeveel ben je eigenlijk nodig voor 1 nachtje slapen? Een tent, een matje, een slaapzak en wat eten en drinken. Easy peasy! Oké, oké, er gaat wel iets meer mee dan dat, maar zolang je een slaapverblijf hebt komt het al snel goed.

Als de tent staat kan het avontuur beginnen. Voor mij betekent het veel wandelen, vroeg in de ochtend, laat op de avond en ook gewoon lekker midden op de dag. Misschien pootje baden bij een vennetje of zelfs zwemmen in een natuurplas. Wil je het een tikkeltje avontuurlijker? Waarom huur je dan geen kano of een sup, of spring je op een mountainbike of een paard om de omgeving te verkennen. Het avontuur wacht op je!

Benieuwd naar mijn kampeeravonturen? Lees dan mijn blogs hieronder. Enthousiast geworden en wil je zelf op kampeeravontuur, doe het! Ga gewoon. Wat heb je te verliezen. Vind je het een beetje spannend of weet je gewoonweg niet waar te beginnen? Voel je vrij om mij een berichtje te sturen.


Kampeeravonturen


Trekkershut avonturen


Glamping avonturen